نشانه های افرادی که احساسات واقعی خود را بروز نمی دهند

به گزارش وبلاگ ساده، آیا تا به حال پیش آمده که در حال تظاهر به احساسات غیرواقعی باشید؟ در این شرایط چه رفتارهایی می کنید؟

نشانه های افرادی که احساسات واقعی خود را بروز نمی دهند

در این مطلب از وبلاگ ساده به بیان نشانه های افرادی که تظاهر می نمایند می پردازیم. این نشانه ها به شما می گویند که مخاطبتان در حال تظاهر به احساسات جعلی است و احتمالا در باطن احساس دیگری دارد.

هماهنگ نبودن احساسات طرف مقابل با موقعیت

پیش از هرچیز دقت کنید که در چه موقعیتی قرار دارید و احساسات طبیعی در چنین موقعیتی چه باید باشد. مثلا ممکن است در جلسه ای کاری مشغول صحبت درباره بعضی از مسائل کلیشه ای و کسل نماینده باشید و خودتان هم این را بدانید. با این حال وقتی به مخاطب نگاه می کنید، متوجه می شوید که او لبخند می زند و طوری به شما گوش می دهد که انگار در حال شنیدن داستانی مجذوب کننده است. در چنین موقعیتی به این فکر کنید که شاید آنچه می بینید احساسات واقعی طرف مقابل نباشد. او فقط میخواهد رضایت شما را جلب کند و به همین خاطر احساساتش را بروز نمی دهد.

رفتار مصنوعی فرد

همه انسان ها بازیگران هالیوود نیستند که بتوانند به خوبی نقش هر احساسی را بازی نمایند. به همین خاطر زمانی که مخاطبتان در حال تظاهر به احساسات غیرواقعی است، متوجه می شوید که یک جای کار می لنگد.

ممکن است مخاطب در بروز احساسات غیرواقعی بیش از حد اغراق کند یا کاملا معین باشد که در حال تظاهرکردن است. مثلا شما چیزی می گویید که چندان خنده دار نیست، ولی طرف مقابل برای جلب توجه شما چند دقیقه بلندبلند می خندد. در این صورت معین است که فرد واقعا دلش نمی خواسته به یک شوخی ساده تا این میزان بخندد و فقط برای حفظ ظاهر این کار را انجام داده است. اگر به این دست مطالب علاقه دارید به مطلب چرا دیگران را سرزنش می کنیم؟ سر بزنید.

اضطراب فرد

یکی از نشانه های افرادی که تظاهر می نمایند این است که مضطرب هستند. منظور از اضطراب این نیست که دست یا صدای مخاطبتان از استرس بلرزد. گاهی اوقات ممکن است در حین صحبت، نشانه های کوچکی از استرس را در طرف مقابل ببینید. مثلا ممکن است رشته کلام از دستش در برود، دست هایش سرد شوند، بی قرار باشد و به طور کلی هنگام صحبت با شما، آرام نباشد. البته استرس در مکالمه می تواند دلیل های مختلفی داشته باشد و تظاهر به احساسات غیرواقعی یکی از آن ها است.

هر وقت در موقعیتی قرار داشتید که مخاطبتان با نشان دادن احساسات واقعی اش راحت نبود، می توانید با آرام کردن او و کاهش استرسی که دارد به او یاری کنید آنچه را که باید صادقانه بروز بدهد.

منفعت فرد در پنهان کردن احساساتش

گاهی اوقات افراد فقط به این خاطر به احساساتی غیرواقعی تظاهر می نمایند که می خواهند منفعتی به دست آورند. مثلا ممکن است امتیازی از مافوق خود بگیرند یا سرمایه ای اجتماعی به دست آورند.

گاهی اوقات هم افراد فقط به این دلیل احساسات واقعی شان را نشان نمی دهند که از واکنش طرف مقابل می ترسند. این علامت معمولا در افرادی دیده می گردد که در حال تعامل با مقامات بالاتر از خود هستند. آن ها سعی می نمایند واکنشی نشان دهند که باب میل طرف مقابل باشد تا بتوانند رضایت فرد قدرتمندتر را جلب نمایند.

منزوی شدن فرد و فاصله گرفتنش از شما

گاهی ممکن است مخاطبان تنها به این خاطر احساساتشان را پنهان نمایند که شما از آن ها انتظاراتی ناعادلانه دارید. مثلا پدری را تصور کنید که می خواهد فرزندش پزشک گردد و اگر فرزند بگوید علاقه ای به این رشته ندارد، او را توبیخ می نماید. در نهایت فرزند به جایی می رسد که احساسات واقعی اش درباره رشته پزشکی را نشان نمی دهد و حتی ممکن است در این رشته تحصیل کند.

پیشنهاد مطالعه: مطلب چگونه خشم خود را کنترل کنیم؟ را بخوانید.

منبع: پیام دلتا

به "نشانه های افرادی که احساسات واقعی خود را بروز نمی دهند" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "نشانه های افرادی که احساسات واقعی خود را بروز نمی دهند"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید